Paste in Insula Corfu

Circuite

2022 – Autocar

test

21-26.04.2022

Program

/

Ziua 1. Joi 21.04.2022: Bucuresti - Salonic - Paralia Katerini (820 km)

Ora 05:45 imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Gara de Nord - Muzeul CFR. Ora 6:00 plecare pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Sofia - Promachonas - Salonic. Popas cu vizita in Salonic: Faleza, Turnul Alb, Piata Aristotel, Rhotonda, Arcul lui Galeriu, Bulevardul Egnatia, Strada comerciala Tsimiski. Timp liber la dispozitie. Cazare Paralia Katerini - Hotel Korali***.

Ziua 2: Vineri 22.04.2022: Paralia - Igoumenitsa - Insula Corfu(350 km)

Mic dejun. Se continua drumul spre Igoumenitsa portul de unde se face imbarcarea pe ferry-boat-ul ce ne traverseaza in Insula Corfu. Cazare la Hotel Mediterranean Blue***.

Ziua 3: Sambata 23.04.2022: Kerkira(Corfu Town)

Mic dejun. Deplasare in capitala insulei, Kerkira(Corfu Town), pentru a participa la procesiunile traditionale si foarte spectaculoase dedicate Sf. Spiridon, patronul spiritual al insulei. Incepem cu portul vechi si fortareata ce apara pe vremuri orasul. Continuam cu biserica Sf.Spiridon si stradutele laturalnice pline cu suveniruri. Parcurgem apoi principala strada, exclusiv pietonala, strada Liston, pentru o promenada alaturi de locuitorii corfioti si turisti. Intoarcere la locul de cazare, Hotel Mediterranean Blue***. Seara vom participa la slujba de Inviere.

Ziua 4: Duminica 24.04.2022: Turul Insulei(optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Turul Insulei (optional). In acest tur cu autocarul, pe langa descoperirea celor mai frumoase plaje ale insulei, vom vizita: palatul Achillion, construit de Imparateasa Elisabeta(Sissi) a Austriei , distileria din Mavromatis unde se prepara din portocala locala(kumquat) diferite feluri de dulceata si lichior,iar in statiunea Paleokastritsa vom urca la manastirea cu acelasi nume de unde vom admira superba panorama a insulei . In cursul serii vom putea participa(optional) la o cina festiva de Paste(gratar, vin, muzica si dans). Cazare la acelasi hotel, Hotel Mediterranean Blue ***.

Ziua 5: Luni 25.04.2022: Corfu - Meteora - Riviera Olimpului

Mic dejun. Plecare spre Meteora, cu vizitarea Manastirii Marele Meteor si a unui atelier de icoane pe lemn. Cazare In Paralia Katerini - Hotel Korali***.

Ziua 6: Marti 26.04.2022: Paralia Katerini - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Romania cu sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de trafic si conditiile meteo.
/

TARIF: 249 euro/ persoana

/
/

Hoteluri

Insula Corfu: Hotel Mediterranean Blue ***
Localizare: Hotelul este situat la 50 m de plaja Asprokavos.
Facilitati hotel: Mediterranean Blue Hotel dispune de o piscina privata cu apa dulce cu sezlonguri si umbrele gratuite, precum si un bar si un restaurant greco-italian cu un meniu variat pentru toate gusturile.
Facilitati camere: Camerele duble si triple au vedere totala sau partiala la mare si sunt dotate cu frigider, televizor, aer conditionat (5 Euro/camera/zi), conexiune internet wireless. Toate camerele au balcon si bai cu dus.
 
Paralia Katerini: Hotel Korali ***
Localizare: este situat in zona centrala a statiunii Paralia Katerini, in prima linie de hoteluri;
Facilitati hotel: receptie, room service 24 h, bar, restaurant, snack bar, gradina, camera pentru bagaje, internet Wi-Fi gratuit.
Facilitate camere: baie proprie cu dus, balcon, aer conditionat (gratuit), frigider, TV, telefon si internet (gratuit).
/
/
/

Servicii incluse

• Transport autocar clasificat;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Paralia Katerini la Hotel Korali***sau similar ;
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in Corfu, la Hotel Mediterranean Blue *** sau similar ;
• Excursie Corfu Town;
• Excursie la Meteora;
• Vizita la Salonic;
• Insotitor de grup
/
/

Nu sunt incluse

• Bilet feribot Igoumenitsa - Kerkyra(Lefkimi) - Igoumenitsa - 20 euro/persoana (se achita local);
• Biletele de intrare la obiectivele turistice: Corfu Town (intrare in Palatul Regal = 3 Euro/persoana); Meteora (Marele Meteor - 3 Euro, Sf. Stefan - 3 Euro);
• Excursiile optionale;
• Masa festiva de Paste: 25 euro/persoana
/
/