Paste in Andaluzia

Mini Vacante

2022 – Avion

20.04-27.04.2022

Program

/

Ziua 1, 20.04.2022: Transfer din Timișoara spre Budapesta / Cluj Napoca pentru zborul programat cu compania Wizzair/Ryanair. Transferul de la aeroport la un hotel de 4* pe Costa del Sol, este asigurat prin intermediul schuttle bus. Check-in și cină.

/

Ziua 2, 21.04.2022: Zi de odihnă și relaxare. Hotelul unde vom fi cazați are parcare gratuită. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

/

Ziua 3, 22.04.2022: După micul dejun, plecăm spre Granada, capitala provinciei cu același nume, localizată în sud-estul Spaniei, între țărmul mediteranean și andaluzian. Granada oferă peisaje și experiențe dintre cele mai variate. Farmecul Granadei constă tocmai în amestecul acesta de influențe arabe și andaluze pe care îl găsești la tot pasul (muzee, străduțe înguste și întortocheate, clădiri cu arhitectură renascentistă, islamică și modernă, mâncăruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunătoare, mici piețe cu terase, băi arabe. Alhambra este unul dintre cele mai frumoase obiective din Andaluzia. În Granada descoperim o influenţă maură mult mai puternică decât în alte oraşe, iar în Alhambra istoria şi cultura arabă excelează pe toate planurile. Spre seară, retur la hotel și cină.

/

Ziua 4, 23.04.2022: Zi dedicată relaxării și timpului liber.

/

Ziua 5, 24.04.2022: După micul dejun, plecăm într-un tur al Seviliei. Sevilia este capitala artistică, financiară și culturală a Spaniei de Sud. Deși Sevilia are o moștenire puternică din punct de vedere medieval și al renașterii, se pot observa numeroase influențe arabe chiar și în cele mai faimoase monumente. O altă destinație a turului este Piața Spaniei din Sevilia, care a fost amenajată pentru a găzdui Expoziția Ibero-Americano din anul 1999. Spre seară, ne întoarcem la hotel pentru cină și reîmprospătarea energiei.

/

Ziua 6, 25.04.2022: După micul dejun, plecăm într-un tur al unui oraș special, Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, localitate înscrisă în 1994 în patrimoniul UNESCO. Orașul Cordoba este cunoscut în principal datorită Moscheei sale, o clădire unică ce reflectă splendoarea culturii musulmane din Spania, dar și datorită celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Creștini (Alcázar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, Turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, Piața El Porto. Spre seară, retur la hotel și cină.

/

Ziua 7, 26.04.2022: Zi dedicată relaxării și timpului liber.

/

Ziua 8, 27.04.2022: După micul dejun, timp liber pentru plajă, apoi luăm prânzul și facem check-out-ul la hotel (după micul dejun lăsăm bagajele în zona recepției). După amiază, transfer la aeroportul din Malaga pentru zborul spre casă. Pe aeroportul din Budapesta/ Cluj Napoca, ne așteaptă microbuzul pentru transferul spre casă.

/

Tarif: 795 euro/ persoana

/

Servicii incluse:

 

     biletul de avion Budapesta / Cluj Napoca– Malaga – Budapesta/ Cluj Napoca;

      bagajul de mână mic (40x30x20 cm) si bagajul de cala de 10kg;

       transferul de la aeroport Malaga la hotel și retur;

       7 nopti cazare la hotel de 4*, pe Costa del Sol;

      pensiune completă (cele 3 mese plus apă și vin la mesele principale);

     asistență turistică (în limba română în Spania)

/

Servicii neincluse:

transferul cu minibus Timișoara – Budapesta - Timișoara 70 eur/pers (dus – întors);

excursiile la Granada, Sevilla și Cordoba  la tariful de 200eur/persoana(fără biletul de intrare la      Alhambra- aprox. 25 E/pers)

asigurarea medicală și storno ;

taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/zi/pers);

alte excursii opționale

/

Note*: Prețul este valabil pentru un grup de minimum 15 persoane.