OFERTE REVELION

Revelion

2021

Hotel Marea Neagra - Sinaia

Perioada : 31.12.2020 / 3 nopti

 

Servicii incluse: 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; cina festiva pe 31 Decembrie cu Dj, open bar si foc de artificii; tombola cu premiu un sejur de 2 nopti la hotel Marea Neagra; brunch pe 01 Ianuarie; acces internet, parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Copiii cu varsta pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar), iar la restaurant vor avea loc la masa fara meniu. La receptie se achita taxa statiune si taxa salvamont. NOTA SUPLIMENTARA PACHET REVELION - HOTEL: In contextul situatiei actuale in care suntem obligati sa respectam distantarea intre mese va informam ca, pentru mesele festive de Revelion, vom amenaja si o sala adiacenta restaurantului pentru servirea cinei festive. Aceasta sala are legatura cu restaurantul prin doua usi glisante. Alocarea meselor se va efectua in functie de numarul de persoane si ordinea rezervarilor nefiind posibila rezervarea unei anumite mese in prealabil. De asemenea ne vom conforma normelor in vigoare la acel moment privind posibilitatea efectuarii activitatilor de divertisment (dans). Rezervarile pentru pachetele de Revelion vor fi posibile doar acceptand conditiile sus mentionate.)

Tarif : 1660 lei / persoana

     

Hotel Belvedere – Predeal

Perioada : 29.12.2020 / 4 nopti

 

Servicii incluse: 4 nopti cazare cu mic dejun; masa festiva de Revelion; brunch pe 01 Ianuarie; spectacol si muzica live in seara de Revelion, tombola cu premii; Primul copil pana in 5 ani nu are asigurata masa festiva de Revelion si are gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si mic dejun. Taxa speciala “ Salvamont, dezvoltare turistica si infrumusetare statiune” se incaseaza la receptie

Tarif : 1945 lei / persoana

     

Hotel Calimani – Vatra Dornei

Perioada : 29.12.2020 / 4 nopti

 

Servicii incluse : cina bufet in 29.12, mic dejun, pranz si cina bufet in 30.12, mic dejun si pranz bufet si cina festiva de Revelion (orchestra, spectacol “Datini si obiceiuri”) in 31.12, mic dejun prelungit – brunch si cina festiva de Carnaval* (orchestra, spectacol “Datini si obiceiuri”) in 01.01.2021, mic dejun bufet in 02.01.2021, acces la centrul SPA (sauna, piscina, sala fitness)**. Copiii 0 - 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (mai putin cine festive) si nu au asigurat pat suplimentar. * se recomanda participantilor la cina festiva din 1 ianuarie 2021 vestimentatie de Carnaval. ** accesul la centrul SPA pe durata ofertelor turistice este considerat facilitate gratuita a ofertei si prin urmare, daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.

Tarif : 1675 lei / persoana