Mini Vacanta de Rusalii

Mini Vacante

2022 – Avion

11.06-14.06.2022

Disneyland și Paris

/

Parisul - cunoscut precum „Orașul copilăriei”Orașul Iubirii” sau „Orașul Luminilor” - este o destinație pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Nu există copil care să nu își dorească să ajungă cel puțin o dată pe tărâmul basmelor, Disneyland, la fel cum nu există îndrăgostit care să nu viseze la o călătorie în “orașul dragostei”, împreună cu persoana iubită. Vă invităm într-o călătorie de vis în Orașul Luminilor, despre care se spune că este cel mai vizitat din lume. Arhitectura impresionantă, celebrele bulevarde, Dinseyland sau Turnul Eiffel se află pe lista ”must visit” a excursiei noastre.

/

ZIUA 1: Întâlnire pe aeroportul din Timișoara pentru îmbarcarea pentru cursa cu destinația spre Paris.  Transfer și cazare la hotel. Facem check-in la hotel. Timp liber pentru a ne familiariza cu frumosul oraș francez.

/

ZIUA 2: Mic dejun. Excursie la EuroDisney unde se vizitează pe durata întregii zile Parcul de Distracţii, multiplele hoteluri și complexul de divertisment „Disney Village”. Această stațiune este unul dintre punctele principale de atracíe ale frumosului Paris, deoarece aduce și transformă fiecare basm în realitate. Cazare la hotel.

/

ZIUA 3: După micul dejun, vizităm frumosul Paris. Vom admira Orasul Luminilor, locul unde fiecare piatră respiră istorie – Arcul de Triumf, Bd. Charles de Gaulle, Bulevardul Champs Elysee, Piața Concorde, Grădinile Tuilleries, Arcul Carrouselle, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame. Vom face o pauză de masă, iar seara vom urca în Turnul Eiffel. Cazare la hotel.

/

ZIUA 4: După micul dejun, facem check-out la hotel. Timp liber pentru ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

/

TARIF: 525 EURO/ PERS

/

Servicii incluse:

transport cu avionul Timișoara – Paris –Timișoara (cu compania WizzAir);

3 nopți cazare cu mic dejun în Paris, la Hotel 3*;

transfer aeroport – hotel – aeroport cu mijloacele de transport în comun;

taxele de aeroport;

bagaj de mână mic (40x30x20 cm);

/

Servicii neincluse:

/

taxa locală impusă de primaria orașului: aprox 5 euro/noapte/pers.(se achită personal, la recepția hotelului);

intrări la obiectivele turistice(Disney aprox 84 euro/ adult; Copii 3-11 ani aprox 78 euro; Prețul pentru 1 zi/ 1 parc );

asigurarea medicală/asigurarea storno;

supliment de cameră single 120 euro;

bagaj de cală de 20 kg aproximativ 45 euro/bagaj;

biletele pentru mijloacele în comun;

/