ITALIA- Coasta Amalfitana

Circuite

2022 – Avion

EARLY BOOKING 30.05 - 05.06.2022

Coasta Amalfitană

 

ZIUA 1: Întâlnire, în jurul orei 16:00 , cu însoțitorul de grup, la aeroportul din Timișoara, pentru zborul Timișoara 18:15 – Munchen 18:45; Munchen 21:00 – Napoli 22:35 . Transfer aeroport Napoli – la hotel 3* în zona Sorrento (Massa Lubrense). Program liber până la cină.

ZIUA 2: Mic dejun. Excursie la Vulcanul Vezuviu și Orașul Antic Pompei. Orașul Pompei este pe lista celor mai spectaculoase locuri ale lumii, iar excavațiile care au început în secolul al XVIII-lea pentru a descoperi zona îngropată de erupția vulcanului, continuă și astăzi. Veți fi conduși pe străzile din Pompei unde veți vizita băile romane, Forumul și vilele ridicate de către împărații romani. Seara, ne întoarcem la hotel pentru cină.

ZIUA 3: Mic dejun. Pornim pe Amalfi Drive, recunoscut drept unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, oferind o panoramă care ne va lăsa fără suflare. Coasta Amalfi este cea mai frumoasă zonă costieră a Italiei, o combinație de stânci abrupte, sate idilice care coboară sprintene înspre mare și pante muntoase împădurite. Seara, ne întoarcem la hotel pentru cină.

ZIUA 4: Mic dejun. Ne vom bucura de un tur ghidat, de o zi, în Insula Capri. La fel cum toate drumurile duc la Roma, în ceea ce privește Insula Capri, totul se învârte în jurul Grotei Azzurra. Din port putem lua feribotul pentru a ajunge în principalul oraș, Capri, unde merită să ne oprim pentru a bea un cappucino în celebra Piață Umberto. Ajunși în Anacapri, putem urca pe muntele Solaro cu ajutorul telescaunului. Peisajul ce poate fi observat din cel mai înalt punct al insulei este uluitor. Nu trebuie să ratăm Anacapri, grădinile lui Augustus și, opțional, Peșterile Albastre. Seara, ne întoarcem la hotel pentru cină.

ZIUA 5: Mic dejun. Tur ghidat de o jumătate de zi în Napoli. Veți avea parte de un tur panoramic al orașului Napoli în cadrul căruia veți atinge următoarele obiective: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piața Plebiscitului și Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu același nume și susținut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, orașul a fost celebrat de poeți și pictori din cele mai vechi timpuri drept unul dintre cele mai frumoase și mai binecuvântate locuri de pe pământ. După-amiază, vă puteți bucura de timp liber pentru explorarea orașului. După cină vom participa la un Tarantella Show (opțional, 15 euro/pers) într-un loc specific.

ZIUA 6: Mic dejun si timp liber pentru odihna, plimbare , shopping, plaja si de ce nu pentru a savura pe indelete preparatele culinare specifice zonei.

ZIUA 7: După micul dejun , in jurul orei 10:00 vom fi transferați la aeroportul din Napoli pentru zborul Napoli 13:00 – Frankfurt 15:05; Frankfurt 21:00 – Timisoara 23:45.

 

Tarif: 895 euro/ pers.

   

Tariful include: • bilet de avion Timișoara – Napoli – Timisoara (cu compania Lufthansa) orar de zbor informativ , se poate modifica pana la plecare: 30.05. Timișoara 18:15 – Munchen 18:45; Munchen 21:00 – Napoli 22:35 05.06. Napoli 13:00 – Frankfurt 15:05; Frankfurt 21:00 – Timisoara 23:45 • bagaj de mana 40 x 30 x 20 cm maxim 8kg și bagaj de cală 23kg; • 6 nopți cazare în cameră dublă la hotel 3* în Massa Lubrense, zona Sorrento; • demipensiune; • transfer aeroport – hotel - aeroport; • tur de o zi cu ghid local la Pompei și Vezuviu (ziua 2); • însoțitor tur de o zi pe Coasta Amalfi (ziua 3); • excursie de o zi cu ghid local în Capri cu ferryboat și autobuz (ziua 4); • tur de jumătate de zi în Napoli cu ghid local iar după cină optional Tarantella Show (ziua 5); • însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei.

 

Tariful nu include: • taxele de intrare la obiective turistice și băuturile; • asigurare medicală/storno; • taxă de stațiune, se achită la hotel; • bacsis soferi si ghid local 20Euro/pers.

 

*

Excursia se organizează cu un grup de minimum 25 de persoane. Pentru un număr mai mic de persoane, prețul se recalculează.

Ofertele early-booking și cele promoționale sunt valabile în limita locurilor disponibile.