Israel

Pelerinaje

2021

799 € / persoana

Ziua 1: Transfer din Timisoara si Arad pe aeroportul din Budapesta . Avion Budapesta - Tel Aviv, sosire pe Aeroportul International Ben Gurion, asistenta la primire. Transfer la hotel. Cazare Ш™i cina la hotel in Tiberias.

Ziua 2: Vizitarea oraSului Haifa, locul unde Ilie a omorat propocii lui Baal, biserica Stela Marris. Turul orasului Haifa-  gradinile BAHA`I, pe terase suspendate. Urcam pe Muntele Carmel pentru a vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Pe urmele lui Petru pana la Cezarea, locul unde Corneliu a fost botezat si inde Pavel aplecat la Roma (scurt popas) - apeductul roman. Se merge la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Cazare si cina la hotel in Tiberias

Ziua 3: Dimineata  pe malul Marii Galileii. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si la locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileii asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pranz vizita la Raul Iordan si la locul de botez. Cazare si cina la hotel in Tiberias.

Ziua 4: Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph. Vizita la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Prin Valea Iordanului la Ierihon, cel mai vechi oras, Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel in Bethlehem.

Ziua 5: Dupa micul dejun Qumran-unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta, cu posibila baie in apa sarata. Vizitam in Bethlehem, Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, Campul Pastorilor.Cna si  cazare la Bethlehem.

Ziua 6: Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii. Muntele Sion.  Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii, urcam muntele Templului la West, vizitam noul oras. Cina si cazare la Bethlehem

Ziua 7: Turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda Intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii în care s-a oprit Domnul Isus pe Drumul Crucii, pana la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Mergem la Ein Karem locul nasterii lui Ioan Botezatorul. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 8: Vizitam Betania, unde au locuit Maria, Marta si Lazar, si unde Domnul Iisus a facut minunea invierii lui Lazar.Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa( in Biblie scris Yope)-vechi port, acum faimos cartier al artistilor,unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sf petru care comemoreaza invierea Tabitei. Transfer Aeroport.

 

* supliment single: 130 €/pers.

* supliment grup 25-35 pers.: 45€/pers.

* tarif valabil pentru grup de 35 persoaneplatitoare

Tariful include:

* cazare 8 zile/7 nopti – hotel 3*/4* in camera dubla,

* masa – demipensiune,

* ghid local in limba romana,

* intrarile la obiectivele turistice/religioase din program,

* transfer Timisoara  -  Arad- aeroport Budapesta-Arad- Timisoara

* avion Budapesta-Tel Aviv-Budapesta,

* taxe aeroport,

* bagajul de mana mic,

* transfer hotel, autocar pe plan local.

 
 

Tariful nu include:

* tips (bacsis) 35 euro / persoana, (se achita in agentie)

* asigurarea medicala obligatorie

* bagaj de cala 23 kg, aprox 55 euro

* bagaj  de de mana mare, aprox 28 EURO

 

OPTIONAL:

- plimbare cu Barca  lui Isus pe Marea Galileii

- vizitarea locului de veci al Sf. Ioan Iacob Romanul

 

NOTA:

- In  toate hotelurile de 3*/4* camerele sunt dotate cu aer condiХЃionat, baie, telefon, TV.

- In functie de programul festivitatilor si al posibilitatilor de participare din motive de securitate, se poate schimba ordinea obiectivelor pe zile, sau inlocui, vizitarea unor obiective, prevazute in program.

- Excursiile optionale se pot realiza sau tariful lor se poate modifica  in functie de numarul de participanti

- Categoria hotelurilor este cea oficiala din Israel.Datele de plecare si retur pot suferi modificari, functie de ora de zbor comunicata de companie; In functie de programul festivitatilor si al posibilitatilor de participare din motive de securitate, se poate schimba ordinea obiectivelor pe zile, sau inlocui, vizitarea unor obiective, prevazute in program.

Completeaza formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp posibil va vom contacta.