DISNEYLAND

Mini Vacante

2022 – Avion

25.06; 20.08.2022...

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta pentru intreaga familie, un loc in care personajele preferate ale copilariei pot fi vazute si admirate la ele acasa. Parcul a fost deschis in anul 1992 si a reprezintat inca de la deschidere un taram in care distractia, emotiile, adrenalina si personajele din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii.

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

/ /

ZIUA 1: Întâlnire pe aeroportul din Timișoara pentru îmbarcarea pentru cursa cu destinația spre Paris. Plecarea va avea loc la ora 13:30 iar sosirea va avea loc în jurul orei 15:00. Transfer și cazare la hotel. Facem check-in la hotel. Timp liber pentru a ne familiariza cu frumosul oraș francez. (16.04.2022)

/

ZIUA 2: Mic dejun. Excursie la EuroDisney unde se vizitează pe durata întregii zile Parcul de Distracţii, multiplele hoteluri și complexul de divertisment „Disney Village”. Această stațiune este unul dintre punctele principale de atracíe ale frumosului Paris, deoarece aduce și transformă fiecare basm în realitate. Cazare la hotel.  (17.04.2022)

/

ZIUA 3: După micul dejun, vizităm frumosul Paris. Vom admira Orasul Luminilor, locul unde fiecare piatră respiră istorie – Arcul de Triumf, Bd. Charles de Gaulle, Bulevardul Champs ElyseePiața Concorde, Grădinile Tuilleries, Arcul Carrouselle, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame. Vom face o pauză de masăiar seara vom urca în Turnul Eiffel. Cazare la hotel. (18.04.2022)

/

ZIUA 4: După micul dejun, facem check-out la hotel. Timp liber pentru ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru zborul de retur care va avea loc în jurul orei 15:30. (19.04.2022)

/  

TARIF: 525 euro/ persoana

 

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Timișoara – Paris –Timișoara (cu compania WizzAir);

3 nopți cazare cu mic dejun în Paris, la Hotel 3*;

transfer aeroport – hotel – aeroport cu mijloacele de transport în comun;

taxele de aeroport;

bagaj de mână mic (40x30x20 cm)

 

NU SUNT INCLUSE:

taxa locală impusă de primaria orașului: aprox 5 euro/noapte/pers.(se achită personal, la recepția hotelului);

intrări la obiectivele turistice;

asigurarea medicală/asigurarea storno;

supliment de cameră single 100 euro;

bagaj de cală de 20 kg aproximativ 45 euro/bagaj;

biletele pentru mijloacele în comun;