Circuit Turcia – Cappadocia

Circuite

2022 – Avion

Plecare din Bucuresti

Circuit Turcia - Cappadocia

/

Ziua 1. București – Antalya

/ Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer si cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

/

Ziua 2. Antalya – Cappadocia

/ Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți „Derviși Rotitori” datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a Divinului într-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

/

Ziua 3. Cappadocia

/ Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Opțional, se poate vizita și muzeul în aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

/ Ziua 4. Cappadocia

/ Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. După-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

/

Ziua 5. Cappadocia – Antalya

/ Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. al Xlll – lea în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4* .

/ Ziua 6. Antalya

/ Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

/

Ziua 7. Antalya – Manavgat*

/ Mic dejun. Opțional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. Seara, întoarcere la hotel în zona Antalya.

/

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

/ Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

/

/

Tarif: 199 euro/ pers

/

/

Servicii incluse:

/

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antalya-Bucuresti

Taxe de aeroport

1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Cazare 7 nopti la hotel

Regim de masa cu mic dejun

Asistenta turistica in limba romana

/

Servicii neincluse în preț:

/

Asigurare medicală și storno Intrări la obiectivele turistice Taxe de stațiune

/

*Servicii opționale neincluse în preț (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):

/ • Supliment demipensiune (7 cine tip bufet): 109 Euro/ persoană • Pachet PREMIUM (5 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrările la obiectivele turistice din program, toate excursiile opționale din program, toate taxele de stațiune): 99 Euro/ persoană

*Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia

/

(se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 180 Euro/ persoana