Circuit Thailanda 19.11.2021

Circuite Culturale

2021

PLECARE DIN BUCURESTI

THAILANDA

Bangkok – Pattaya – Piata Plutitoare – Bangkok  Perioada: 19.11 – 29.11.2021

(11 zile / 9 nopti)

   

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (19.11): BUCURESTI – AMSTERDAM – BANGKOK

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Amsterdam. 

Ziua 2 (20.11): BANGKOK – PATTAYA 

Sosire in Bangkok la ora locala 10:05 si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa amiaza vom ajunge in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 3 (21.11)):  PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 4 (22.11): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar. 

Ziua 5 (23.11): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 6 (24.11): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in Pattaya (Discovery tour Pattaya), cu vizitarea unor temple, durata 3 ore. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 7 (25.11): PATTAYA – BANGKOK 

Mic dejun. Plecam din Pattaya si ne indreptam catre capitala Bangkok. Tur de oras de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Bayoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360° asupra orasului Cazare hotel la Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 8 (26.11): BANGKOK – PIATA PLUTITOARE 

Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar. 

Ziua 9 (27.11):  BANGKOK – OPTIONAL MARELE PALAT

Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui

Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional plimbare cu nava eleganta de croaziera pe faimosul rau Chao Phraya ce traverseaza centrul istoric al orasului, cu cina buffet inetrantional si muzica live. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 10 (28.11): BANGKOK 

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si shopping. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 11 (29.11): BANGKOK – AMSTERDAM – BUCURESTI 

Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Amsterdam   Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 00:30 (in noaptea de 29.11 / 30.11).

   

Tarif /persoana: 1.155 EURO 

(loc in camera dubla, taxe incluse)

 

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 1120 EURO ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.  Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere. 

 Supliment camera single: 330 EURO

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea curselor la Amsterdam);

9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 5 nopti in Pattaya, 4 nopti in Bangkok;

transferuri aeroport - hotel - aeroport;

transferuri Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;

tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;

vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;

insotitor roman de grup;

taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2021. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 

taxa de viza 2.000 Baht (aprox 50 Euro) – se achita individual, la sosirea in Thailanda;

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 pasageri):

Tiger Zoo: 25 EURO/persoana 

Insula Coralilor cu pranz inclus: 50 EURO/persoana 

Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 45 EURO/persoana 

Spectacol Alcazar: 35 EURO/persoana 

Discovery Tour Pattaya: 45 EURO/persoana 

Croaziera trei insule cu pranz inclus: 60 EURO/persoana  

Tur Marele Palat: 40 EURO/persoana 

Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 40 EURO/persoana

Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/persoana

Pentru un numar mai mic de participanti preturile se recalculeaza sau excursiile se anuleaza.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

19.11:  Bucuresti 13:55 - Amsterdam 15:55                         durata zbor 3h

Amsterdam 17:15 - Bangkok 10:05 (a doua zi)       durata zbor 10h 50min

29.11: Bangkok 12:15 - Amsterdam 18:30                           durata zbor 12h 15min Amsterdam 20:45 - Bucuresti 00:30                         durata zbor 2h 45min