Circuit si Sejur Singapore & Bali

Circuite

2022 – Avion

13.09-20.09.2022

Ziua 1. București – Singapore Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Singapore.

/

Ziua 2. Singapore

Sosire in Singapore dupa-amiaza si transfer la hotel. Cazare la Bay Hotel Singapore 4*, sau similar.

/

Ziua 3. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay*. Seara, cazare la Bay Hotel Singapore 4*, sau similar.

/

Ziua 4. Singapore - Bali

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Singapore cu destinația Denpasar. Sosire in Bali si transfer la hotel Sthala Ubud 4*, sau similar

/ Ziua 5. Ubud – Vulcanul Batur – Terasele de orez Tegallalang* Mic dejun. Timp liber la dispozite, sau excursie opțională in zona Ubud. Considerat inima culturală a insulei, Ubud este un orășel populat de artiști și galerii de artă. Plimbare prin piața tradițională din Ubud. Se vizitează Ubud Monkey Forest, o rezervație naturală dedicată maimuțelor, și Muntele Batur, care oferă o frumoasă panoramă asupra vulcanului. După-amiaza, se vizitează emblematicele culturi de orez din Tegallalang*. Seara, întoarcere la hotel. 

/ Ziua 6. Pura Tirta Empul - Goa Gajah - Celuk - Benoa Mic dejun. Plecare spre Benoa. Se vizitează Pura Tirta Empul, un vast complex de temple renumit pentru izvoarele cu apă sfântă, și Goa Gajah – Templul Elefanților. Oprire în Celuk, un sat popular pentru bijuteriile din aur și argint realizate manual de către localnici și vândute la prețuri de chilipir. Seara, cazare la Hotel Tijili Benoa 4* sau similar.

/

Ziua 7. Templul Uluwatu – Jimbaran* Mic dejun. Excursie opțională la templul hindus Uluwatu*, renumit pentru spectacolele de dans tradițional, Kecak, organizate la apusul soarelui. Cină inclusă la o tavernă din Jimbaran*, stațiune cunoscută pentru tavernele cu pește proaspăt și fructe de mare. Seara, întoarcere la hotel.

/ Ziua 8. Estul Insulei* Mic dejun. Excursie opțională pe coasta de est a insulei*. Se vizitează: provincia Klungkung, Templul Goa Lawah, denumit „Peștera liliecilor”, terasele de orez din Selat și Templul Besakih, cunoscut ca „Templul Mamă”. Oprire pentru cumpărături în Celuk. Seara, întoarcere la hotel.

/ Ziua 9. Benoa – Denpasar – București Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

/

Zbor conexiune Singapore-Denpasar/ Air France  (informativ)

Singapore 17:35 - 20:20 Denpasar (Bali)

/

Tarif: 1769 euro/ pers

/

Servicii incluse:

Taxe de aeroport

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Singapore/Singapore-Bali/ Bali - Bucuresti

Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4* cu mic dejun

Intrari la obiectivele turistice

Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului

Asistenta turistica in limba romana

1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana

/

Servicii neincluse:

Asigurare medicala si storno cu protectie covid

/

Servicii optionale:

Tur de oras in Singapore: 39 Euro/ persoană

Excursie Ubud, Terasele de orez Tegallalang, Vulcanul Batur: 45 Euro/ persoană

Excursie cu cină inclusă la Templul Uluwatu & Jimbaran: 45 Euro/ persoană

Excursie în estul insulei Bali: 45 Euro/ persoană

Pachet 4 excursii opționale: 149 Euro/ persoană (tarif valabil doar pentru plata in avans in agentie)