Circuit Riviera Antalya

Circuite

2022 – Avion

Plecare din Bucuresti

Circuit Riviera Antalya & Zbor cu Balonul in Pamukkale

/

Ziua 1. București – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

/

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelul și cocktail de bun-venit. Prezentarea facilităților hotelului și a programului pentru întreaga săptămână. După-amiaza, tur panoramic în zona Antalya. Seara, cazare la hotel de 4-5*în zona Antalya.

/

Ziua 3. Antalya – Laodicea - Pamukale  

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint și se poate achiziționa un suvenir de vacanță. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane pitorești, păduri de conifer. Pe traseu se vizită orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orașe ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al creștinătății, cât și centru economic și comercial, jucând un rol semnificativ în perioada romană datorită industriei farmaceutice și a băncilor dezvoltate aici*. Seara, cazare la hotel termal de 4-5* din zona Pamukkale/Denizli.

/

Ziua 4. Pamukkale – Aphrodisias

Mic dejun. Se viziteaza Pamukkale cu terasele de calcar si spectaculosul oras Aphrodisias, oraș antic renumit pentru sculpturile în marmură și cel mai bine conservat stadion din zona mediterană, unde se pot admira teatrul antic Odeonul, ruinele templului zeitei Afrodita. Seara  retur și cazare la hotel termal în zona Pamukkale.

/

Ziua 5. Denizli – Antalya    

Mic dejun. Plecare spre Antalya, considerată „perla” rivierei turcești. Se călătorește printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare. În Antalya se vizitează: Orașul Vechi, Poarta lui Hadrian și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii, apreciat în rândul turiștilor pentru calitatea produselor locale și a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel în zona Antalya.  

/

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*  - 69 €/pers

 Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Perge si Aspendos*. Se vizitează partea veche a orașului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.

/

Ziua 7. Antalya – Croaziera Manavgat* 39€/pers

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau croaziera pe raul Mnavgat cu pranz inclus. Cazare la hotel în zona Antalya.

/

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.   

/

Tarif: 299 euro/ pers

/

/

Servicii incluse:

/

Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București

Taxe de aeoroport

1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână 

Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele

Mic dejun

Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului

Asistență turistică în limba română

Zbor cu balonul in Pamukkale (zbor aproximativ 45 minute) *programat pentru ziua 4- zbor de dimineata in functie de conditiile meteo.

/

Servicii neincluse în preț:

/

Asigurare medicală

Asigurare storno

Intrări la obiectivele turistice

Taxe de stațiune 

/

Servicii opționale neincluse în preț:

/

Pachet Premium – Demipensiune (7 cine), vizita și taxa de intrare în Laodicea si Afrodisias, taxe de oraș/ stațiune, 1 pranz in Pamukkale, spectacol cu Dervisii Rotitori – aprox 40min: 169 /pers.