Circuit Namibia

Circuite

2022 – Avion

22.04-03.05.2022

Ziua 1. București - Windhoek - Kalahari

Check-in și îmbarcare din București cu destinația Windhoek. Sosire în Windhoek a doua zi dimineață. Plecare spre deșertul Kalahari care se întinde din Africa de Sud, Namibia și Botswana până în Angola și Zambia pe un teritoriu de peste 1,2 milioane km2, format dintr-un nisip roșu cu granulație fină. La apus plimbare prin deșert în mașini 4x4. Seara, cină și cazare la Kalahari Anib Lodge sau similar.

/

Ziua 2. Kalahari - Canionul Fish River

Mic dejun. Dimineața, plecare către Canionul Fish River, cu oprire pe traseu la Pădurea Quiver, monument național, care cuprinde câteva sute de copaci preistorici unici în lume, dar și la terenul de joacă Giant cu roci dalerite. Se continuă călătoria până la Canionul Fish River. Sosire și cazare. Timp liber la dispoziție. Cină și cazare la Canyon Lodge sau similar.

/

Ziua 3. Canionul Fish River

Mic dejun. Se vizitează canionul Fish River, al doilea ca mărime din lume, admirând priveliști impresionante de la faimosul punct de belvedere Hobas. După-amiază timp liber la dispoziție sau opțional, plimbare la apus în mașini 4x4. Cină și cazare la Canyon Lodge sau similar.

/

Ziua 4. Canionul Fish River - Deșertul Namib

Mic dejun. Plecare spre Deșertul Namib, format în urmă cu peste 80 de milioane de ani, considerat a fi cel mai vechi desert din lume, astăzi cu o suprafață totală de 55.000 de km2. Sudul desertului se întinde de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, astfel dunele de nisip întâlnesc apele oceanului, creând astfel un peisaj unic. Seara, cină și cazare la The Elegant Desert Lodge sau similar.

/

Ziua 5. Deșertul Namib - Sossusvlei - Dead Vlei

Mic dejun. Dimineața, excursie în mijlocul Deșertului Namib, în Parcul Namib Naukluft, unde se găsesc două dintre punctele de atracție ale Namibiei: Sossusvlei și Dead Vlei. Sossusvlei prezintă dune care ating altitudini cuprinse între 100 și 450 m. Lângă Sossusvlei se află Dead Vlei, la marginea căreia se poate admira „Big Daddy“ numit și „Crazy Dune“, care se presupune că este cea mai înaltă dună de nisip din întreaga lume. Seara, cină și cazare la The Elegant Desert Lodge sau similar.

/

Ziua 6. Deșertul Namib - Swakopmund

Mic dejun. Dimineața, plecare către orașul port de la Oceanul Atlantic, Swakopmund. Fondat de germani ca port principal pentru Africa de Sud-Vest, în prezent orașul este stațiune balneo-climaterică și păstrează urmele arhitecturii coloniale germane. Cazare la The Delight Swakopmund sau similar.

/

Ziua 7. Swakopmund

Mic dejun. Zi liberă pentru explorarea orașului sau participare la excursia opțională Walvis Bay. Se merge până la Walvis Bay și îmbarcare pe o croazieră portuară pentru șansa de a vedea de aproape foci și delfini.  Cazare la The Delight Swakopmund sau similar.

/

Ziua 8. Swakopmund - Erongo

Mic dejun. Plecare către Regiunea Erongo centrul său fiind format din Munții Erongo, o ruină vulcanică veche de 130 de milioane de ani, cu formațiuni stâncoase și peisaje captivante. Se ajunge la lodge în jurul prânzului. După-amiază timp liber la dispoziție. La apusul soarelui plimbare cu ghidul local. Cină și cazare la Ai Aiba Rockpainting Lodge sau similar.

/

Ziua 9. Erongo - Parcul Național Etosha

Mic dejun. Dimineața, plecare către Parcul Național Etosha. Sosire în „Marele loc alb“ unde trăiesc nu mai puțin de 114 specii de mamifere, 340 de păsări, 110 de reptile și 16 specii de amfibieni. Cină și cazare la Etosha Safari Camp sau similar.

/

Ziua 10. Parcul Național Etosha

Mic dejun. Zi dedicată vizitării Parcul Național Etosha printr-o sesiune de safari cu ghid local. Cu o suprafata de peste 20 725 km2, este unul dintre cele mai bune locuri din sudul Africii în care se pot admira animale mari. Cină și cazare la Etosha Safari Camp sau similar.

/

 

Ziua 11. Parcul Național Etosha - Windhoek

Mic dejun. Dimineața devreme plecare către capitala Namibiei, Windhoek. Sosire și tur de oraș Windhoek, un oraș modern, centrul economic, politic și cultural al țării. Cină de bun rămas la un restaurant local. Cazare la Safari Hotel sau similar.

/

Ziua 12. Windhoek - București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Windhoek. Check-in si îmbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

/

Tarif: 3129 euro/ pers

/

Servicii incluse:

 • Bilet de avion pe ruta București - Windhoek - București
 • Taxe de aeroport
 • 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mâna/persoană
 • Transport cu vehicul dotat cu aer condiţionat pe tot parcursul circuitului conform programului
 • Cazare 11 nopți la lodge-uri și hoteluri
 • Mesele menționate în program: 11 mic dejun și 9 cine
 • Ghizi locali
 • Safari la apus în deșertul Kalahari
 • Vizitarea Canionul Fish River
 • Excursie la Sossusvlei și Dead Vlei
 • Vizitarea orașului Swakopmund
 • Excursie în Regiunea Erongo
 • Safari în Parcul Național Etosha
 • Vizitarea capitalei Windhoek
 • Asistență turistică în limba română

/

Servicii neincluse:

Asigurare medicala si storno cu protectie covid

/

/

Informații viză:

- cetățenii români care călătoresc în acest stat în scop turistic pot obține viza de intrare, pentru șederi de până la 90 de zile, direct la aeroportul internațional Hosea Kutako-Windhoek

- viza se poate achita doar cu cardul

/

/

Acte necesare pentru obtinerea vizei de Namibia:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data începerii călătoriei cu 2 pagini nestampilate consecutiv pentru viză. Nu se acceptă pasaport temporar

- asigurare medicală de sănătate pe întreaga durată a programului

- completare formular viză pentru Namibia