Circuit Dubai

Circuite Culturale

2021

EARLY BOOKING 25.11-02.12.2021

DUBAI

 

ZIUA 1: 25.11.2021: Plecare de pe aeroportul Budapesta  (ora 12.35) spre Dubai (21:55) –  (pot apărea modificări în orarul de zbor). Sosire pe aeroportul din Dubai, transfer la hotel (aprox. 35 min). Cazare la Hotel 4*, în Dubai.

 

ZIUA  2:  26.11.2021: Mic dejun. Opțional, de la ora 11.00, plecăm într-un tur privat al Dubaiului, cu vizitarea celor mai importante obiective: zona veche a orașului, muzeul Dubai, moscheea Jumeirah - unde vom opri pentru poze, Burj Al Arab, districtul istoric Bastakia, de unde vom traversa canalul Dubai cu „taxiul de apă” tradițional (Abrah). Opțional, vom lua masa de prânz la un hotel din zonă, în regim de bufet suedez. În jurul orei 18:00 (când se întunecă), urcăm în Burj Kalifa, la etajele 123 și 124, de unde vom admira priveliștea superbă și spectacolul magnific cu jocul de apă al fântânilor muzicale. Seara, retur la hotel 4*.

 

ZIUA 3:  27.11.2021: Mic dejun la hotel. Această zi este destinată petrecerii timpului liber după preferințe. Opțional, se va organiza o excursie la o plajă privată sau veți avea timp liber pentru cumpărături la mall-ul Emirates, situat la 10-15 minute de mers cu mașina sau metroul, față de hotel. Seara, cazare la hotel 4*.

 

ZIUA 4:  28.11.2021: După micul dejun, optional, vom porni într-un tur privat spre Abu Dhabi, de aproximativ 8-9 ore, în care vom vizita următoarele obiective: Palatul Al Husn, Emirates Palace hotel, moscheea Sheikh Zayed, Abu Dhabi Corniche; oprire pentru fotografii, pe traseu. De-a lungul zilei, vom face o pauză pentru prânz într-una dintre locațiile regăsite de-a lungul turului. Din punct de vedere al ținutei obligatorii pentru intrarea în moschee, femeile trebuie să poarte fustă lungă și să aibă brațele acoperite. În cazul în care se merge cu îmbrăcăminte neadecvată, se poate închiria, la intrarea în moschee, o Abaya tradițională. Retur la hotel, cazare și timp liber cu posibilitate unei plimbări în zona Jumeirah Beach Residence sau Marina.

 

ZIUA 5:  29.11.2021: Mic dejun. Timp liber la hotel, până după-amiază. Opțional, la ora 15:00, se pleacă într-o excursie în deșert. Va fi o zi dedicată experiențelor: ne vom avânta în jeep-uri pe dunele de nisip aurii, vom merge în taberele beduinilor, vom urca pe cămile ce ne vor purta în scurte plimbări și vom experimenta pictura cu henna, narghileaua sau vom testa portul traditional ori – pentru cei mai talentați și îndrăzneți – celebrul dans din buric. Seara, vom lua o cină tradițională de tip barbeque. Retur la hotel în jurul orei 21:00. Cazare.

 

ZIUA 6,7 :  30.11 ,01.12.2021: Timp liber și shopping. Din programul nostru în ”capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu” nu putea să lipsească sesiunea de cumpărături. Având la dispoziție multe centre comerciale, magazine elegante, dar și outelt-uri, Dubai este locul ideal pentru cumpărături, de la bijuterii și haine, la cadouri: oferta este foarte diversă, la prețuri accesibile.

 

ZIUA  8:    02.12.2021: Mic dejun , check-out de la hotel, lasati bagajele la camera de bagaje a hotelului ,timp liber pentru plimbare si ultimile cumparatori pana  in jurul orei 18 ,cand avem transfer la aeroport pentru zborul Dubai-Budapesta 21:55 – 00:50.

 

Tarif 890 euro/ pers.

 

Tariful include:     

 • zbor Budapesta-Dubai-Budapesta;
 • bagaj de mână mic (40x30x20 cm) max. 10 kg;
 • transfer aeroport Dubai – hotel – aeroport;
 • cazare 7 nopți hotel 4*cu mic dejun inclus în Dubai ;
 • însoțitor de grup. La minim 10 persoane
 

Tariful nu include:

 • transfer Timișoara – Budapesta– Timișoara;
 • excursie de o zi la Abu Dhabi, cu ghid local în limba română, aprox. 80 dolari/pers;
 • ½ zi, city tour + intrare la Burj Kalifa, etajele 123+124, cu ghid local, aprox 95 dolari/pers;
 • Excursie la Aqua Park Atlantis + Delfinariu, cu transfer inclus, 100 dolari/pers;
 • Excursie jeep safari, aprox. 85 dolari/pers;
 • asigurare storno și medicală (aprox. 100 lei/pers).
 

*

- Tarifele pentru excursiile opționale sunt calculate la un minim de 19 persoane înscrise.

- PAȘAPORT OBLIGATORIU! Este necesar pașaport valabil minimum 6 luni de la data returului în țară. Prețul este valabil pentru un grup de minimum 15 persoane. În cazul în care sunt mai puțini participanți, se va achita un supliment de 80 euro/pers. Însoțitorul poate modifica ordinea programului, fără a interveni în structura acestuia.

- Prețul este valabil în limita locurilor disponibile.

- Hotelul nu are plajă privată. Există, în schimb, posibilitatea unui shuttle-bus zilnic, de la hotel la plaja privată sau la Mall of Emirates, pe baza rezervării în avans la recepție.

   

*Locuri in limita disponibilitatilor.

Completeaza formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp posibil va vom contacta.