CALIFORNIA

Circuite

2022 – Avion

EARLY BOOKING 01.10-12.10.2022

California

 

ZIUA 1, 01.10.2022: Întâlnire cu însoțitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun, în jurul orei 00:30, pentru transfer la aeroportul din Budapesta, pentru zborul Budapesta - Paris - San Francisco, întâlnire cu reprezentantul local și transfer la hotel. Timp liber pentru odihnă și relaxare. Cazare la Hotel Sir Francis Drake sau similar, în San Francisco.

 

            ZIUA 2, 02.10. 2022: După micul dejun, ne petrecem întreaga zi într-un tur al orașului San Francisco, faimos pentru fenomenul de ceață care durează, uneori, câteva luni. Vom admira combinația de arhitectură Victoriană și arhitectură modernă, bifând principalele obiective turistice din oraș. Ne întoarcem la hotel, în San Francisco.

 

ZIUA 3, 03.10.2022: După micul dejun, plecăm spre Napa/Sonoma pentru a vizita zona viticolă de acolo și vom încheia, bineînțeles, cu o degustare de vin la Buena Vista Winery. Continuăm călătoria spre Lacul Tahoe, vizitând obiectivele turistice de pe traseu. Lacul Tahoe este o destinaţie unică, cu apele sale limpezi de culoarea safirului amplasate printre munți și plajele sale, considerate de către turişti mult mai spectaculoase decât cele ale mărilor sau oceanelor. Cazare la Hotel Holiday Inn Express South sau similar, în Lake Tahoe.

 

ZIUA 4, 04.10.2022: După micul dejun, plecăm spre Parcul Național Yosemite, alegând fie partea de est a Munților Sierra Nevada, fie optând pentru Autostrada 49 ce ne poartă pe la poalelor vestice ale munților și pe marginea Lacul Mono. Vizităm Parcul Național Yosemite și Valea Yosemite ce ne vor întâmpina cu munți înalți, cascade impresionante, pâraie cu ape limpezi, arbori-giganți, priveliști ce-ți taie respirația și cu o impresionată floră și faună bine conservate. Cazare la Hotel Best Western Plus Yosemite Way Station sau similar, Mariposa.

ZIUA 5, 05.10.2022: După micul dejun, această zi este dedicată Parcului Național Sequoia. Parcul Național Sequoia este renumit pentru maiestuoșii arbori de sequoia, cei mai mari copaci din lume. O plimbare prin pădurea de sequoia este ca o călătorie în basmele copilăriei cu uriași și pititci. La fiecare pas, rămâi uimit de măreţia impresionantă a arborilor ce se ridică semeţ către cerul albastru al Munţilor Sierra Nevada. Uriașii copaci sunt atât de mari, încât nu prea poţi să-i cuprinzi într-o singură privire. Parcul are cea mai mare concentrație de păduri de sequoia gigant din lume, ce sunt protejate în cadrul Giant Sequoia National Monument. Cazare la Hotel Fairfield Inn Kingsburg.

 

ZIUA 6, 06.10.2022: După micul dejun, plecăm spre Death Valley, ce reprezintă un Monument Național. Parcul Naţional Death Valley, ce găzduiește valea cu același nume, este printre cele mai mari Parcuri Naţionale din SUA, având o suprafaţă de 14.000 kilometri pătrați. Acest deșert stârnește tot felul de stări contradictorii și te face să te pierzi în grandoarea sa austeră. Desprinsă parcă de pe o altă planetă, Valea Morţii te invită să o descoperi, dar în același timp te înspăimântă și te învață să o tratezi cu respect. Continuăm apoi spre Las Vegas pentru cazare. Cazare la Hotel Tropicana sau similar, în Las Vegas.

 

ZIUA 7, 07.10.2022: După micul dejun, timp liber în Las Vegas. Orașul începe să se dezvolte odată cu sosirea, în 1960, a omului de afaceri Howard Hughes, care a achiziționat multe hoteluri și cazinouri precum și televiziunea și stațiile radio din oraș; multe alte corporații au început să achiziționeze și să construiască hoteluri și cazinouri aici, regiunea dezvoltându-se destul de repede, Las Vegas-ul fiind cea mai cunoscută destinație pentru distracții și jocuri de noroc din lume. Sau, opțional, se poate zbura spre Marele Canion West Rim. Considerat una dintre cele șapte minuni naturale ale lumii, Marele Canion are o grandoare ce nu poate fi descrisă în cuvinte, te atrage, te intrigă și te invită să-l descoperi, iar și iar. Acest canion masiv, sculptat în 17 milioane de ani de râul Colorado, se întinde pe o distanţă de 446 km, straturile de rocă expuse în afișajul canionului de peste două miliarde de ani de istorie geologică, dezvălunindu-ne un peisaj ameţitor. Ne întoarcem la hotel în Las Vegas.

 

ZIUA 8, 08.10.2022: După micul dejun, plecăm spre orașul fantomă și fostul oraș minier Calico pentru vizitarea obiectivelor turistice din zonă. Cazare la Hotel Four Points Westside sau similar din Los Angeles. 

 

ZIUA 9, 09.10.2022: După micul dejun, plecăm într-un tur ghidat de jumătate de zi a orașului Los Angeles, cunoscut ca L.A. ori în mod colocvial [the] „City of Angels” (Orașul Îngerilor), lăsând cealaltă jumătate de zi pentru timp liber și relaxare. Ne întoarcem la hotel în Los Angeles.

 

ZIUA 10, 10.10.2022: După micul dejun, timp liber pentru odihnă și relaxare. Posibilitatea de a face excursii opționale. Seara, ne întoarcem la hotel în Los Angeles.

 

ZIUA 11, 11.10.2022: După micul dejun, vom pleca spre aeroport pentru zborul de retur.

 

Tarif: 3085 euro/ pers.

 

Tariful include:

 • Bilet de avion
 • 1 bagaj de cală de 23kg și un bagaj de mână de 8kg;
 • 2 nopți cazare cu mic dejun la hotel Sir Francis Drake 4* sau similar în San Francisco;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn Express South 3* sau similar în Lake Tahoe;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Best Western Plus Yosemite Way Station 3* sau similar în Mariposa;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Fairfield Inn 3* sau similar Kingsburg;
 • 2 nopți cazare cu mic dejun la hotel Tropicana 4* sau similar în Las Vegas;
 • 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel Four Points Westside 3* sau similar în Los Angeles;
 • transport local cu autocar omologat;
 • toate excursiile din program;
 • biletele de intrare pentru Buena Vista Winery, Yosemite National Park, Sequoia National Park, Death Valley National Park, Calico Ghost Town;
 • asistență turistică în limba engleză la destinație;
 • însoțitor de grup vorbitor de limba română pe tot parcursul excursiei.
 

Tariful nu include:

 • intrări la obiectivele turistice nemenționate la categoria prețul include;
 • mesele de prânz și cina;
 • bacșișul pentru șofer și ghizi;
 • asigurarea medicală/storno;
 • taxele de viză;
 • excursiile opționale: *se achita la fața locului;
 

*

- Locurile în autocar vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie.

- Preţul este valabil pentru un grup de minim 12 de persoane.

- Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

- Oferim suport pentru obținerea vizei contra cost (Florentina Popescu tel. 0723 226 539).