Ski

2022

10-15.10.2022

Hotel Alphotel

/

Tarif: 300 euro/ persoana

/

Servicii incluse: 5 nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Descriere : Alphotel se află la doar 500 de metri de iesirea Innsbruck-Ost de pe Autostrada A12. Este dotat cu aer conditionat si oferă o saună, parcare gratuită si acces gratuit la internet. Toate camerele hotelului Alphotel Innsbruck sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, minibar si seif. Cele mai multe au vedere panoramică la Alpii Tirolezi. Restaurantul si barul modern oferă preparate din bucătăria austriacă si internatională si o gamă largă de băuturi. Centrul istoric al orasului Innsbruck se află la cateva minute de mers cu transportul public. Castelul Ambras este la doar 1 km. Autobuzul către zonele de schi din jur opreste chiar langă hotel.

Hotel Kaltschmid

/

Tarif: 335 euro/ persoana

/

Servicii incluse: 5 nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Descriere: Situat în zona pietonală din centrul orașului Seefeld, DAS Kaltschmid oferă 2 restaurante gourmet și o zonă mare de spa. Piscina interioară oferă vedere panoramică la munte. DAS Kaltschmid oferă parcare privată gratuită. Facilitățile de spa includ saune, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. Există, de asemenea, o sală de sport modernă. La DAS Kaltschmid se pot juca tenis de masă și biliard

Apart-Hotel Torri di Seefeld

/

Tarif: 360 euro/ persoana

/

Servicii incluse: 5 nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Descriere:Apartment Torri di Seefeld oferă apartamente cu o bucătărie complet utilată și un balcon sau o grădină mică. Centrul orașului Seefeld este la doar 5 minute de mers pe jos. Zona de spa are o cabină cu infraroșu, o saună, o baie de aburi, o cameră de relaxare, o sală de masaj și o sală de fitness. Poate fi folosit gratuit. Apartment Torri di Seefeld are un bistro care servește gustări mici. La fiecare 30 de minute, un autobuz gratuit vă duce la toate locurile interesante din Seefeld.

   

Hotel Sonne Lienz

/

Tarif:315 euro/ persoana

/

Servicii incluse: 5 nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Descriere:Hotelul Sonne Lienz oferă o saună și o parcare subterană. Există, de asemenea, un terminal de internet gratuit, un depozit pentru echipament de schi cu încălzire pentru clăpari și un loc de joacă pentru copii cu jocuri pe calculator. Multe restaurante locale din oraș sunt la doar 1 minut de mers pe jos. Stația autobuzului de schi este la 200 de metri de Hotelul Sonne Lienz și vă duce la zonele de schi Zettersfeld și Hochstein. În apropiere sunt 2 trasee de biciclete.

Bergresort Seefeld

/

Tarif: 380 euro/ persoana

/

Servicii incluse: 5 nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Descriere: Situat liniștit, aproape de centrul orașului Seefeld, acest hotel superior de 4 stele este înconjurat de o grădină de 15.000 m², cu vedere frumoasă la munte. Bergresort Seefeld oferă o zonă de spa și wellness de 1.400 m², cu o zonă de saună, un bazin Kneipp, o piscină interioară și o piscină încălzită în aer liber. Grădina are și un iaz natural de înot. Sala de fitness este dotată cu echipamente de gimnastică de ultimă generație. Bergresort Seefeld oferă, de asemenea, un restaurant gourmet cu o vinotecă. Parcarea este disponibilă gratuit.