REVELION 2018 - BUDAPESTA SI VIENA (AUTOCAR)

ZIUA I (29.12): Plecare din ARAD-NADLAC – SZEGED – BUDAPESTA

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta. Cazare si odihna la hotel 4* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. La ora 17:00 vom face un scurt tur panoramic “Budapesta by night” cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara timp liber in centrul orasului, in zona pietonala, renumita pentru magazinele si cafenelele sale, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Retur pe cont propriu la hotel. Optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina inclusa pe vapor

 

ZIUA II (30.12) BUDAPESTA – VIENA – PARNDORF – BUDAPESTA

Mic dejun, dupa care se pleaca intr-o excursie de o zi spre capitala Austriei. Sosire in Viena in jurul orei 11.30.  Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Pe drumul de intoarcere spre Budapesta, vom face o oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Cazare la Budapesta la acelasi hotel.

 

ZIUA III (31.12) BUDAPESTA – COTUL DUNARII

Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii - Szentendre (orasel turistic), Visegrad (fosta resedinta a regelui Matei Corvin), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii).. Dupa amiaza intoarcere la Budapesta. Cazare la acelasi hotel in Budapesta. Pregatiri pentru Revelion. Optional masa de Revelion la un restaurant medieval, cu meniu complet, bauturi incluse (vin, bere, sucuri) si sampanie la miezul noptii (tarif informativ: 90 EURO/ persoana). Intoarcere la acelasi hotel.

 

Ziua IV (01.01): LA MULTI ANI 2018!

Mic dejun. Optional, excursie la Palatul Regal Godollo.. Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani campioni mondiali ai concursurilor de echitatie, unde vom servi masa de pranz. Tarif informativ: 45 EURO (nu include biletul de intrare in palat). La intoarcere, vom avea timp liber la dispozitie in centrul Budapestei. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (tarif informativ 40 EURO/ persoana).

 

Ziua V (02.01): BUDAPESTA – ARAD

Mic dejun. Plecare catre Arad.

 

TARIF de la 280 €/ pers