Slovenia

O tara mica, dar care ascunde o multitudine de atractii notabile, incoronate de Pestera Postojna, una dintre minunile lumii subterane, aflata pe lista patrimoniului mondial al UNESCO.

 

Ziua 1: Plecare din tara dimineata. Sosire Liubljana – punctul de întalnire a culturilor estice si vestice, unde vechiul se întrepatrunde armonios cu noul. Se viziteaza centrul istoric, catedrala, primaria, podul Triplu, Podul Dragonilor. Cazare.

Ziua 2: Mic dejun. Pestera Postojna – una dintre cele mai mari grote europene (aproximativ 20 km de galerii cu o fauna variata) a carei ciudatenie o reprezinta batrana vietuitoare a întunericului, enigmatica salamandra Proteus – “pestele-om”. In drum spre mare întalnim minele de sare de la Sekovlje (vechi de sapte secole) si un mic tinut unde traiesc peste 150 de specii de pasari. StaХЃiunea Portoroz. Cazare

Ziua 3: Mic dejun. Vizitarea oraselor medievale Piran, Izola si Koper. Optional: vizita la Lipica, herghelia vestitilor cai Lipitani – folositi de sute de ani pentru scoala spaniola de calarie a casei de Habsburg din Viena. Plecare spre Arad.

 

Tarif : 79 + 290 lei/per.


 

Tariful include: 2 nopti cazare (camere 2,3 paturi), hotel 2/3* + mic dejun, program turistic, transport autocar***A/C, ghid insotitor.

Tariful nu include: asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice.

Tarif adult: 85 euro + 299 lei/pers.

 

ACTE NECESARE: pasaport/carte de identitate ( valabil minim 6 luni ), pentru minori declaratie parentala; cazierul persoanei insotitoare.

.

Se acorda facilitati pentru cadrul didactic insotitor !

 

* Pretul este valabil pentru grup de minim 35 persoane.

* Ghidul poate sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia.